Magnetarion Vidámpark

A vidámpark a város egyik legkedveltebb szórakozási lehetőségeit foglalja magában. Közvetlen összekötttésben áll a mellette fekvő Rick farmmal. A farmmal egy kis fiáker köti össze.

Rengeteg vidám, és rettegésre alkalmas játékot találunk e több hektáros területen.
A parkban található játékok :
  • Lebegő
  • Elvarázsolt kastély, amelyben él a varázslat
  • Mesevonat a kicsiknek és nagyoknak egyaránt.
  • A vasorrú banyával vigyázz!!!
  • Megtekinthető itt az Óriás mamutelefánt, a repülő ló, és a fényt csináló tündér műsora, valamint állandó fellépő a város mugli iskolájának ének tagozat vezetője, aki a föld hangjaival szórakoztatja a nézőket.
  • Ha rálelsz, megtekintheted a Holnemvolt várat, amely mesés állatokat és állatos meséket kínál a látogatóknak.
  • A Holnemvolt vár ad helyet a Hetedhét Palotának is, ezért bár nagyon nehéz rátalálni, mindenképpen érdemes nem feladni a keresést..
  • Itt látható a Nyihangár - lovarda
  • A Cápa suli, és a
  • Sünispotály lakói is.

A park megtekintése

Vidámpark bejárata 


Az elvarázsolt kastély

Az 1800-as években építette valami Potter varázsló. Úgy el van varázsolva ,hogy vagy látjuk ,vagy nem. Igen néha hetekre eltűnik a látogatókkal együtt. Valaki úgy számolt be hogy a dinoszauruszok földjén ,valaki meg a cowboyoknál, valaki meg a lovagkorban volt. Változó ezért elvarázsolt kastély a neve.


Mesevonat 

Ülj be a mesevonatba. Mindenféle banyákhoz,tündérekhez,mesefigurákhoz elutazhatsz, hetedhét országon túl,meg itt is. 

Vasorrú banya
Figyelem! Veszélyes attrakció! 

Eljutsz a vasorru banyához ,aki mindenáron magáévá akar tenni.
Ha netán sikerül neki akkor sok kis vas banya lesz.  

Óriás mamutelefánt, repülő ló, világító tündér road show 

Érdemes megtekinteni a park területén folyamatos mozgásban lévő művészeinket.
Akik összefutnak velük felejthetetlen élményben részesülhetnek. 

A Föld hangja

A föld hangja

Az étterem kínálatából 

Na kérem ez egy csíkos lapos fejű nemtudomhogymi húsból készült szendvics,
mely kapható a vidámpark éttermében. 

Lebegő
Lebegő 

Nagy ventilátorokkal gerjesztő szél tölcsért alkot és lebegni lehet benne .
Nem veszélytelen de élvezik nagyon. Mindenkinek ajánljuk .
A beszállás és a kiszállás is ugyan úgy működik,
néhány varázslotanonc seprűjére ráülni a tanoncok mögé, berepül beviszi az embert. Utánna leszáll róla és jöhet a lebegés. 

Holnemvolt vár 

1889-ben nyitotta meg kapuit a Holnemvolt Vár, az új állatkerti játszópark.
Mesés állatok és állatos mesék várnak rátok az év minden napján szabadtéri és fedett helyszíneken. Bemutatjuk az újdonságokat!

Hetedhét palota

A Holnemvolt Vár központi létesítménye a Hetedhét Palota, ahol hét mese között kalandozhattok 4 szinten és 2700 nm-en. Rejtvényeket fejthettek meg és teljesíthetitek a küldetést. Találkozhattok Vukkal és Süsüvel, bekukkanthattok Dr. Bubó rendelőjébe,
játszhattok Pom Pommal, segíthettek Mekk Eleknek, és leshetitek a halakat a Nagy Hohoho Horgásszal, vagy belemerülhettek Brekk Berek vízi világába is.
A játszóházban nemcsak mesehősökkel találkozhattok, hanem rengeteg dolgot megtudhattok az Állatkertről, az élővilágról, közben remekül lehet játszani és próbára tenni szellemi és fizikai ügyességetek.

Interaktív játékok

Az interaktív játékokat egy digitális órával indíthatjátok el, ahol pontokat is gyűjthettek.
A Hetedhét Palotába 4 sünzsetonnal lehet bemenni (1 zseton 10 magrion), és 2 órát lehet bent tölteni, amely elegendő a feladatok teljesítésére, illetve a játszóház kipróbálására is,
ahol labda tenger csónakkal, kanyargós csúszda és mászókák, óriás kirakó és trambulin is vár rátok. A Macskaköves udvarban többféle mesterség mutatkozik be, mint papírmerítés, fotózás, és itt kisebb ajándékboltok is vannak. Mellette találjátok meg a nagy rönkvárat a forgó hordóval és óriás csőcsúszdával.

Patakatlan 

A Patakatlanba visszatérnek a tevék, a Simogatóban etethettek szelíd szarvasokat és kecskéket, a Majorságban tarka bocikkal, rackákkal és malacokkal találkozhattok, több állatsimogatót is kialakítottak, valamint visszaköltözött a Tengerimalac város (Titok Ház épületébe). Holnemvolt Vár részeként megnyílt a Nyíhangár fedett lovardája a hozzá kapcsolódó istállóval és szabadtéri karámokkal,
amely módot ad az Állatkert lovas hagyományainak felélesztésére.
Egy kisvonat a bejárattól az Állatkert hátsó bejáratáig viszi majd a látogatókat,
ezt egyelőre nem adták még át, illetve a cápás akvárium (ősszel érkeznek meg a Cápa suli lakói) megnyitójára is még várni kell.
A Sünispotályban beleshettek majd az állatmentés kulisszái mögé, ahol eddig több ezer állatnak segítettek. Ami nagyon jó hír, hogy új éttermek és büfék is megnyílnak a helyszínen, van pékség a Kézműves Műhelyeknél,
Kisgömböc vendéglő, ahol ebédmenüket kínálnak, illetve az Édes Mackó cukrászda a lovarda szomszédságában, ahonnan az utca front felől is tudtok majd vásárolni.

Játszótér 

A vidámpark éjjel - nappal látogatható. Néhány éjszakai kép

Szeretettel várjuk kedves látogatóinkat!

A park használata közben történő esetleges, eltűnésért, sérülésért, halálos balesetért a park nem vállalja a felelősséget!

Életbiztosítást a város bankjában lehet kötni! 

Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el